Lediga jobb

Nu söker vi 2 st Trafiklärare!

Om oss

Centrala Trafikinstitutet ligger centralt i Jönköping & Huskvarna & Habo Vi sitter i fräscha lokaler med bra kommunikationsmedel. Just nu är vi 10 lärare och två receptionister. Men vi växer en hel del just nu och därför söker vi efter två nya trafiklärare som vill växa och utvecklas med oss. Vi är en trafikskola som är kända för god service, kvalité och detta bidrar till nöjda elever.

 

Om dig

Vi söker efter en vinnarskalle som vet vad han eller hon vill, som kan ta ett eget ansvar och initiativ som även är engagerad i sin roll. En som alltid gör sitt bästa för elevernas och företagets bästa!

Vi söker en person som kan få eleverna att känna sig trygga i bilen. Du ska vara tålmodig och alltid sätta eleven första rum. Du ska ge eleven en rolig upplevelse som får den att vilja komma tillbaka och fortsätta sin utbildning hos oss.

Vi har högt i tak när det gäller utbildning och diskuterar gärna med varandra och samåker för att vi ständigt ska utvecklas och bli bättre och ser att du också är en sån person, så det spelar ingen roll om du inte har någon erfarenhet bara du är mottaglig för nya sätt att arbeta och är villig att lära dig.

Goda förmåner för rätt person.

Självklart skall du vara godkänd och behörig lärare från transportstyrelsen.

Är du trafiklärarstuderande och ska göra din praktik ”lia” så är du också välkommen höra av dig.

 

Dina arbetsuppgifter

Att utbilda elever för b-behörighet, har du möjlighet att hålla Riskettan, handledarkurser, teorikurser så är det ett plus såklart men ej ett krav.

 

Om anställningen

Lön – Fast månadslön

 

För mer info

Ring 036-129020

[email protected]

Personal